

Book Launch Seminar on "Strategic Investment for Health System Resilience: A Three-Layer Framework"

Programme Rundown

- Date: November 13, 2024 (Wednesday)
- Time: 15:30 16:30
- Venue: Seminar Room 3, G/F, The Jockey Club Building for Interdisciplinary Research (JCBIR), 5 Sassoon Road, Pokfulam, Hong Kong (<u>view map</u>)

Time	Programme	Speakers
15:15 - 15:30	Arrival and Registration (15 minutes)	
15:30 - 15:35	Welcome Remarks (5 mins)	Professor David Bishai Director and Clinical Professor School of Public Health The University of Hong Kong (HKU)
15:35 - 15:50	Presentation (15 mins)	Dr Zhao Feng Practice Manager Health, Nutrition and Population South Asia Region The World Bank
15:50 - 16:05	Presentation (15 mins)	Professor David Bishai Director and Clinical Professor School of Public Health, HKU
16:05 - 16:15	Case Study (10 mins)	Dr Inuk Hwang Research Professor The Seoul Institute and Graduate School of Public Health Seoul National University
16:15 - 16:30	Q&A Session (15 mins)	Moderator Dr Phyu Phyu Thin Zaw Lecturer School of Public Health, HKU
16:30	Group Photo (2 mins)	

Last update: November 7, 2024